TÜRKİYE Haber Girişi : 22 Haziran 2016 10:42

Emre Mor: Bu tarz haberler aptalca

Emre Mor: Bu tarz haberler aptalca
A Milli Takım'ın genç yeteneği Emre Mor, Çek Cumhuriyeti maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Türk futbolunun yeni umudu Emre Mor, Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 mağlup ettiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

HERKESİ YENEBİLİRİZ
Emre Mor, "Oynadığım futboldan keyif alıyorum. Çok mutluyum. Bir sonraki turda kimle oynayacağımızı bilmiyoruz. Eğer bugün oynadığımız gibi oynarsak herkesi yenebiliriz.

Bugün sahaya çıkmadan önce hocamız Fatih Terim benden sürekli dribbling yapmamı istedi. Eğer topu kaybedecek bile olsam devam etmemi söyledi. Herkes rahat olmamı ve kendim gibi olmamı öğütledi. Çok mutluyum.

BU TARZ HABERLER APTALCA
Takım arkadaşlarımın beni sevmediğine dair çıkan haberlerin hepsi aptalca. Hepsi bana küçük kardeşleri gibi davranıyorlar.

Luka Modric ile selfie konusuna gelecek olursak, bence bunda bir problem yok. Ben şu ana kadar hiç bu seviyede olmadım, 18 yaşındayım. Dünyanın en iyi oyuncularından biriyle selfie çekmek istedim.

TARAFTLARIMIZ BENİ GAZA GETİRİYOR
Taraftarlarımız inanılmazdı. Beni sürekli gaza getiriyorlar. Ancak, acilen Türkçe öğrenmem gerekiyor. Şimdilik sadece bazı kelimeleri anlayabiliyorum." diyerek sözlerini tamamladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.