FİNANS Haber Girişi : 20 Mart 2015 22:51

Palandöken'de Dev Yatırım

Palandöken'de Dev Yatırım
Erzurum Merkez Palandoken İlçesine 2015 yılında kamu yatırımı olarak, Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesine Öğrenci Pansiyonu ve Halk Eğitim Merkezi yapılacak.

ERZURUM (HABERAL25) - Erzurum Merkez Palandoken İlçesine 2015 yılında kamu yatırımı olarak, Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesine Öğrenci Pansiyonu ve Halk Eğitim Merkezi yapılacak.

 Erzurum Milletvekili Sayın Cengiz YAVİLİOĞLU öncülüğünde gerçekleşen yatırımlardan dolayı Palandöken Ak Parti İlçe Başkanı Haktan ÖMEROĞLU, Yer tespiti ve ihale süreci yakın bir zamanda başlayacak iki eser için başta Eski İçişleri Bakanımız Sayın Efgan ALA, Erzurum Milletvekillerimize, Milletvekilimiz Cengiz Yavilioğlu ile Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarımız Dr. Yusuf Tekin'e çok teşekkür ediyorum. Bu iki eser gerek 18.5 milyon bedelinin Erzurum ekonomisine katılması, gerekse Palandöken ilçemize katacağı artı değer ile ekonomik canlılık sağlayacaktır. İlçemizin çok ihtiyacı olan bu iki yatırımın hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • enes topçuoğlu 21 Mart 2015 00:00

    okul yapmakla ekonomi canlanacaksa canlansın bugün bi antep kayseri ya iğdır erzurum'u solladı okul yapmayı bırakın da demir çelik otomotiv silah fab.kayak turizm geliştirin okul yapacak şurda 50 bilemedin 100 kişi ekmek yiyecek büyük oynayan büyük kazanır