KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 04 Aralık 2015 10:48

Yılın Adamı Arda Turan'ı utandıran soru

Yılın Adamı Arda Turan'ı utandıran soru
Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, GQ Türkiye tarafından verilen Yılın Adamı Ödülü'ne layık görüldü. Geceye ünlü sunucu Tanem Sivar'ın röportajı damga vurdu.

ERZURUM HABERAL25Arda Turan'a ise ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti.  

GQ Türkiye, 2015'te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 20 yıldır sürdürülen ve Türkiye'de Akmerkez ana sponsorluğunda bu yıl dördüncü kez düzenlenen GQ "Men of the Year" ödül töreni bu akşam gerçekleşti.

Gecede, Barcelonalı futbolcu Arda Turan'a da Yılın Adamı Ödülü verildi. Arda Turan'a ise ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti. 

Arda Turan sahneye çıkarken Hidayet Türkoğlu'na basketbol topuyla pas vererek gecenin en hoş anlarından birine imza attı. Konuşmasında ise bugünlere gelmesinde en büyük katkısı olan başta anne ve babası olmak üzere kardeşi, arkadaşları ve kız arkadaşına teşekkür etti.

"GQ Men Of The Year" ödülü alan isimler şöyle:

İKON: Cem Yılmaz
YILIN ADAMI: Arda Turan
YILIN KADINI: Sıla
YILIN ULUSLARARASI İKONU: Chris Noth
YILIN ULUSLARARASI STARI: Norman Reedus
YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ: Rıfat Elhadef
STİL İKONU: Faruk Süren
YILIN YÜKSELEN YILDIZI: Erkan Kolçak Köstendil
YILIN YÖNETMENİ: Emin Alper
YILIN SPORCUSU: Cedi Osman
YILIN ŞEFİ: Arda Türkmen
YILIN ÇIKIŞ YAPAN MÜZİSYENİ: Edis
YILIN SIRADIŞI BAŞARISI: Mete Atatüre

ARDA'YI UTANDIRAN SORU

GQ Dergisi tarafından yılın adamı seçilen Arda Turan ödül töreni öncesi Tanem Sivar'a röportaj verdi. Sivar'ın yıldız oyuncuya "öncelikle aldığınız ödülle başlamak istiyorum. Neler hissediyorsunuz?" demesi üzerine Arda Turan, "Hak ettim mi?" cevabını verdi. 

Sivar'ın Arda'ya kesinlikle hak ettin, yıllardır hak ediyorsun,insan seni görünce yüzüne bir tebessüm kondurabiliyor ifadeleri ise sosyal medyada büyük yankı buldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.