GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mayıs 2016 09:18

'Operasyoncular heveslenmesin'

'Operasyoncular heveslenmesin'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Cumhuriyeti'nden başka devlet yok. Neymiş, Paralel Devlet. ABD'de 1400 dönüm yer vermişler. Oradan ülkemizi karıştırıyorlar. Boşuna heveslenmesinler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Malatya'da Kent Meydanı'nda düzenlenen 460 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesislerin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

 İSLAM DÜNYASI TÜRKİYE'YE BAKIYOR: Çukur siyasetiyle Türkiye'yi bölmeye, parçalamaya çalışanlara inat biz kapılarımızı tüm dünyaya açıyoruz. Şunu unutmayın; İslam dünyası Türkiye'ye bakıyor, Türkiye de size bakıyor, size. Gerektiğinde tüm dünyaya meydan okurken arkamda ülkemizin tamamını, özellikle de Malatyalı kardeşlerimin olduğunu biliyorum.

 BİZİ YAŞATMAZLAR: Malatya'dan ve 80 vilayetimizden aldığımız güçle, "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" diyoruz. 4 sütun üzerinde yükselen bir Türkiye. Eğer bunlardan biri sallanırsa inanın bana, bizi bu topraklarda bir gün dahi yaşatmazlar. Onun için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.