'Akademisyenlerin mektubu 5. kol faaliyeti'

Erdoğan, Merkel'e Türkiye'yi şikâyet edip "Gelmeyin" diyen akademisyenlere sert yüklendi: Bu girişimin içinde yer alanları ben birer mankurt olarak görüyorum.

Daha da acısı bu güruhun önemli bölümü kamu üniversitelerinde görev yapan, devletten maaş alan, milletin sağladığı imkânlarla refah içinde yaşayan kişiler olmaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan, Cumhurbaşkanılığı Külliyesi'nde 12'nci kez muhtarlar ile bir araya geldi. Gündeme ilişkin sert açıklamalarda bulunan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 

MANKURTLAR: 
Almanya Başbakanı Türkiye'ye geliyor, kendilerine akademisyen diyen bir güruh çıkıp bir sürü yalan yanlış gerekçenin ardından "Gelmeyin, bu ziyaret Erdoğan'a ve Davutoğlu'na destek anlamı taşır" diyor. Bu girişimin adı beşinci kol faaliyetidir. Bu girişimin içinde yer alanları ben birer mankurt olarak görüyorum. Daha da acısı bu güruhun önemli bir bölümünün kamu üniversitelerinde görev yapan, dolayısıyla devletten maaş alan, milletin kendilerine sağladığı imkanlarla refah içinde yaşayan kişiler olmalarıdır. Bu güruh her gün televizyonlarda, gazetelerde, kürsülerde konuşur ama millette hiçbir karşılık bulamaz. Ondan sonra da 'bu millet bizi anlamıyor' diyerek kendi ülkesine ve toplumuna nefret besler. 


20.10.2015 09:26:38