Başkan Ömeroğlu'na Sosyal Medya Desteği

Erzurum Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un istifasını açıklamasından sonra boşalan koltukta adaylık yarışı başladı.

Erzurum HABERAL25-Erzurum Ak Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un istifasından sonra Başkanlık için adaylığını Açıklayan Palandöken Ak Parti İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu'na Bir Destek'de sosyal medya hesabındki eş, dost ve dava arkadaşlarından geldi.
Başkan Ömeroğlu'nun adaylığını açıklamasına binayen mutlu olan arkadaşları Başkan Ömeroğlunun facebook hesabına Abdullah SAMANCI "Sevgili kardeşim, kardeş demek aynı kandan, aynı anne babadan olmak değildir, demiş büyüklerimiz, bazen dostluklar kardeşlikten öte olabiliyor, 20 yılı aşkın kardeşliğimizde her ne zaman, hangi konuda olursa olsun başımız sıkıştığında, hep başucumuzda sen vardın. Bunca uzun yıllarda senin ismin konu olunca ilk akla gelen vatan sevgisidir. Liderlik senin alın yazın. Çıktığın bu kutlu yolculukta Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sırat-ı Müstakimden ayırmasın.Haktan Ömeroğlu" dedi.
Cüneyt Özoltu "Sadece bizlerin değil tüm erzurum halkının gönlündeki aday ve erzurum siyasetini derleyip toparlayıp başarıya ulaştıracak tek başkan sizsiniz.Sizin bu davayı başarı ile yerine getireceğinizi can ı yürekten inanıyoruz Rabbim şimdiden hayırlı eylesin Ak parti Palandöken ilçe başkanımız Haktan Ömeroğlu" yazarak desteklerini dile getirdiler.
Ayrıca Haktan Ömeroğlu için facebook paylaşımlarına bakıldığında yapılan paylaşımların çokça kişiler tarafından beyenildiğide gözükmekte.
05.12.2016 15:05:34