HAYAT DURDU...

Türkiye genelinde elektrik kesintisi nedeniyle metro ve tramvay seferleri yapılamıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilinde elektirik kesintisi yaşanıyor. Kesinti başta İstanbul olmak üzere birçok kentte hayatı felç e

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin bir çok ilinde elektirik kesintisi yaşanıyor. Kesinti başta İstanbul olmak üzere birçok kentte hayatı felç etti.

METRO VE TRAMVAY SEFERLERİ DURDU

İstanbul'un yanında Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep gibi büyük şehirlerde raylı sistemlere ulaşım sağlanamıyor. İstanbul ve Ankara metrolarındamahsur kalanlar olduğu bildiriliyorElektriğin saat 10.40'da kesilmesi sonrası duraklardaki yolculara biletleri iade edildi.

Taksim'de metro seferleri yapılamayınca, istasyona girişler de kapatıldı. Yenikapı ile Hacıosman arasında yapılan metro seferleri ile tramvay seferleri teknik arıza dolayısıyla durduruldu.


Metro istasyonu girişini güvenlik şeridi ile kapatan yetkililer, yolculara enerji kesintisi olduğunu söyledi. Zaman geçtikçe metro girişinde bekleyen vatandaşların sayısı da arttı. Bazı vatandaşların elektrik kesintisi nedeniyle tepki gösterdikleri görüldü.



İBB AÇIKLAMA YAPTI

Elektrik kesintisinin ardından İBB Beyaz Masa, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:''Enerji kesintisi nedeniyle Metro hatlarımızda seferler yapılamamaktadır."


31.03.2015 11:54:39