Sonuna kadar ve tavizsiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni'nde konuştu: Tüm terör örgütleriyle sonuna kadar ve tavizsiz mücadele içindeyiz. Teröristlerin tamamını da eninde sonunda Allah'ın izniyle bu ülkede imha edeceğiz

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TERÖRLE MÜCADELEDE İZLENECEK YÖNTEM HAKKINDA NET KONUŞTU:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde dün düzenlenen "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"nde konuştu. Erdoğan, 25 şehit yakını ve gaziye Devlet Övünç Madalyaları'nı tevcih etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki törenle birlikte eşzamanlı 55 ilde yapılan törenlerle 227 şehit yakını ve gaziye Devlet Övünç Madalyası takdim edildi. Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim edilen tüm asker ve polise, ailelerine, ülke için yaptıkları hizmetler için şükranlarını ifade eden Erdoğan, özetle şöyle dedi:

 NE YAPILSA AZDIR: Şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yad ediyor, Allah onlardan razı olsun diyorum. Gazilerimize verdikleri mücadeleleri ve fedakarlıkları sebebiyle en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum. Övünç madalyası, şeref madalyasıyla birlikte Türkiye Cumhuriyeti devletinin verdiği en üst madalyadır. Devletin, bu madalyanın üzerinde hiçbir taltif, teşekkür, şükran aracı bulunmuyor. Sizlere bu madalyayı ve beratı bizzat takdim etmek şahsım için çok müstesna, çok şerefli bir görevdir. Şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıklarını düşündüğümüzde devletimiz onlar için ne yapsa haktır, ne yapsa azdır.

18.03.2016 09:04:24