Yakutiye kaymakamlığın'dan anneler günü etkinliği

Yakutiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Aile Destek Merkezi tarafından Anneler Günü etkinliği düzenlendi.

ERZURUM8HABERAL25)Çat Barajı DSİ tesislerinde düzenlenen programa Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katıcı, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı'nın eşi Fatma Katırcı , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları ve çok sayıda kadın davetli katıldı.
Katırcı, burada yaptığı konuşmada anne olmanın önemine değinerek, ''cennet annelerin ayağı altındadır'' hadisini anımsattı.
Anne hakkının ödenemeyeceğini belirten Katırcı''Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Annelerimiz yaşamlarını çocuklarına adarken, ortaya koyduğu sevgi, özveri ve hoşgörü hayatımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Anneler sadece bugünde değil, yılın her günü ve zamanın her anında anılmalıdır''dedi.
Konuşmaların ardından Katırcı annelere hediye dağıttı. Müzik eşliğinde yemek yiyen annelere sürpriz yapan Katırcı ''Erzurum Kilidi Mülki İslam'ın'' türküsünü seslendirdi.
Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı program beğeni topladı.
10.05.2015 10:25:45