SAĞLIK Haber Girişi : 28 Eylül 2015 11:41

Bayram sonrası detoks tarifleri

Bayram sonrası detoks tarifleri
Her sene olduğu gibi bu bayramda da ikramları geri çeviremediniz ve kilo aldınız. Üzülmeyin, bu detoks programıyla eski kilonuza geri dönmeniz mümkün.

Kurban Bayramı'nda aldığınız kalorileri, her öğünde tükettiğiniz etleri ve mangalların neredeyse hiç sönmediği günleri geride bırakıp fazla kilolardan kurtulmanın vakti geldi. Diyetisyen Emre Uzun'un önerileri ile fazla kilolardan ve etlerin toksik etkilerinden kurtulabilirsiniz.

Bayram sırasında beslenmeye dikkat edilmediği takdirde ortalama 2-3 kilo alınması kaçınılmaz oluyor. Diyetisyen Emre Uzun'un önerileri ile kısa sürede eski kilonuza dönebilirsiniz.

Kahvaltıyı atlamayın

Kahvaltıda bir kase yoğurdun içine karıştırdığınız 4 yemek kaşığı yulaf kan şekerinizi düzenlemeye yardımcı olur. Yulaf vitamin, mineral ve antioksidanlar açısından zengin bir besin olduğundan bayramda mangalda tüketilen etin toksik etkilerine karşı vücudu korur ve serbest radikallerin vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olur.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.