GÜNDEM Haber Girişi : 18 Haziran 2016 14:24

Belediyeleri örgütten kurtaracağız

Belediyeleri örgütten kurtaracağız
Terör destekçisi HDP'li belediyeler için adım atılması gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanun gerekiyorsa kanun çıkartılarak, idari işlem gerekiyorsa işlem yaparak, bölgedeki belediyelerin örgütün tasallutundan kurtarılmasına ihtiyaç var.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde düzenlenen iftar yemeğinde emniyet mensupları ile bir araya geldi. İftar yemeğine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve çok sayıda polis katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'ye, terör örgütü PKK'ya, paralel yapıya ve terör hamisi AB'ye sert mesajlar yolladı. Cumhurbaşkanı satır başları ile şunları kaydetti:
BU İŞ BAŞARIYA ULAŞACAK
Devlet içerisinde paralel devlet yapılanması kurmaya çalışan bu yapı ile kararlı bir mücadele içindeyiz. Emniyet teşkilatımız bu yapının öncelikli hedeflerinden biri olduğu için en ciddi zararı gören ve en ciddi mücadelenin yürütüldüğü kurumlarımız başında geliyor. Milletimiz paralel yapının işte bu karanlık yüzünü, sinsiliğini, ihanetlerini gördüğü için bunlara karşı yürütülen mücadeleyi samimiyetle destekliyor. Milletin arkasında durduğu bir mücadelenin başarıya ulaşmaması söz konusu değildir. Allah'ın izniyle bu iş sonuçlanacaktır ve bu iş başarıya ulaşacaktır.
AVRUPA'YA SERT TEPKİ
Terör örgütü ile birlikte hareket eden, imkanlarını ve iradesini örgütün emrine veren yapıların üzerine de süratle gidilmesi şarttır. İşte dokunulmazlıkların kaldırılması önemli bir adımdır. Meydan okuyorlardı, 'dokunulmazlıkları kaldıralım hazırız diyorlardı.' Dokunulmazlıkların kaldırılması gündeme geldikten sonra feryat ettiler. Şimdi bakın batıda dolaşıyorlar. Ben buradan, bu akşam, bu anlamlı toplantıda Avrupa parlamentosuna sesleniyorum. Sizler parlamento binasının koridorlarına asmış olduğunuz o bölücü terör örgütlerinin bayraklarıyla nereye mesaj vermeyi istiyorsunuz? O paçavralarla nereye mesaj vermek istiyorsunuz? Türk milleti bunların hesabını vakti zamanı geldiğinde gereken kişilere de sormasını bilecektir
GİTSİNLER HESAP VERSİNLER
Bundan sonra terör örgütünün adeta birer militanı gibi hareket eden, arabalarıyla terörist taşıyan, silah taşıyan, imkanlarını teröristlere tahsis eden milletvekilleri yaptıklarının hesabını adalet önünde verecekler. Şuan da dosyalar, fezlekeler mahkemelere gönderilmeye başladı. Hepsi de gitsinler yargı önünde bunların hesabını versinler

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.