GÜNDEM Haber Girişi : 22 Aralık 2015 13:02

Davutoğlu: Türkiye İsrail'e özür dileten ilk devlet

Davutoğlu: Türkiye İsrail'e özür dileten ilk devlet
Başbakan Davutoğlu, "Türkiye, İsrail'e özür dileten ilk devlet olma onurunu yaşamıştır." dedi.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısına katıldı.

TÜRKİYE, İSRAİL'E ÖZÜR DİLETEN İLK DEVLET
Toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Davutoğlu, "Türkiye, İsrail'e özür dileten ilk devlet olma onurunu yaşamıştır." dedi.


Allah'ın izniyle milletimize verdiğimiz sözleri gerçekleştireceğiz. AK Parti'nin vaadi mutlaka gerçekleştirilecek bir vaattir. AB süreci yeniden olumlu bir ivme kazandı. AB'nin evrensel değerleri bizim de evrensel değerlerimizdir. Türkiye Avrupa kıtasının bir parçasıdır. Avrupa'nın geleceği biz olmadan yazılamaz.
"AZİZ SANCAR HOCAMIZLA GURUR DUYUYORUZ"
Aziz Sancar hocamızla gurur duyuyoruz. Bilim adamı olmak laboratuvarda yada kütüphanede çalışma yapmak demek değildir. Nobel ödülü Aziz Sancar'ın örnek duruşuyla gurur duyuyoruz. Dünya çapında yetiştirdiğimiz değerlere bu ülkenin değerlerine sadık kaldıkları için linç ediliyor.

ARA GÜLER'E GÖSTERİLEN TEPKİLER
Ara Güler, Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını çekti diye linç edildi.

Bundan sonra AK Parti siyasetin içindeyken kimse kaos, kriz beklentisi içinde olmasın, buna izin vermedik, vermeyiz. Her türlü kaos planına karşı dik duran bir AK Parti var. 7 Haziran'da paniğe kapılmasaydık ekonomimiz bugünkü gibi sağlam olmazdı.

Teröre destek verenlerin iftira ve yalanları bitmek bilmiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.