GÜNDEM Haber Girişi : 02 Ekim 2016 16:13

Erdoğan: Onlar bu millet ayağa kalkarsa ne olur onu hesap edemediler

Erdoğan: Onlar bu millet ayağa kalkarsa ne olur onu hesap edemediler
15 Temmuz gecesi şehitler veren Ankara'nın Kazan ilçesinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan," 15 Temmuz'da darbe yapmaya çalıştılar. Ama bir şeyi hesap edemediler. Bu millet ayağa kalkarsa ne olur bilemediler. Şimdi kaçıyorlar kaçacak de
Ankara'nın Kazan ilçesinde şehitlerin yakınlarını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan meydanda yaptığı konuşmada "Bugün Kazan'daki şehitlerimizi ziyaret geldim. Gazilerimize bu meydandan mesajımızı vereyim istedim. Darbe girişiminin en onurlu mücadelesini veren ilçelerimizden biri de Kazan oldu" dedi. "Birileri Fetullahçı Terör Örgütü'nün başına da sahip çıksalar da siz onlara cevap verdiniz. Şimdi kaçıyorlar kaçacak delik arıyorlar. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar onları bulup hesap soracağız" diyen Erdoğan'ın, "2018' de dünyanın bir numaralı havalimanının açılışını yapacağız. Zaten bunları hazmediyorlar. Bundan dolayı çatlıyor, patlıyorlar" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'nın kazan ilçesinde halka hitaben yaptığı konuşma sonrası şehit ailelerini ziyarette bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.