GÜNDEM Haber Girişi : 14 Kasım 2015 09:54

Fatih Terim: Atınç çok kötüydü

Fatih Terim: Atınç çok kötüydü
A Milli Futbol Takımımızın, Katar'ı deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından başta Atınç olmak üzere oyuncularını eleştirdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim mücadeleyi ve yeni isimleri değerlendirdi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Katar ile deplasmanda oynanan ve 2-1 kazanılan özel maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

BREZİLYA MAÇINI UNUTAMAM

"Brezilya maçını unutmamız mümkün değil. 10 maçın 8'ini kazandık o günden bu yana. İkisinde de 90'larda berabere kaldık. Oyuncularım beni hiç yanıtlmıyor. Ben yine fazla sabredemedim. 45'ten sonra daha ciddi olmaları yönünde uyardım. Bizim oynama stilimiz böyle olmalı. Galibiyet, galibiyettir. Katar iyi bir takımdı. Yenilmemiz sürpriz olmazdı. Böyle maçlarda oyuncularımıza tolerans göstermeliyiz."

CANER'İ AYRI TUTUYORUM

"Emre Taşdemir çok daha iyi olacak. Çok çabuk bir oyuncu. Kendini geliştirirse, ki kulübünde Ertuğrul Hoca da onunla uğraşıyor, bizim için önemli olacak. Orada Caner, Emre, İsmail ve Hasan Ali var, bunlardan iki tanesi bizimle beraber olacak. Caner'i tabii ayrı tutarak konuşuyorum, o bizim için çok önemli."

ATINÇ ÇOK KÖTÜYDÜ

"İlk yarı Atınç kötüydü, çok kötüydü. Ben de çıkarmadım emin olmak için, ikinci yarıda toparladı. Yunus Mallı bizim için önemli işler yapacak. Dar alandaki set oyunlarında iyi işler yapacak. Diğer oyuncularımızdan da memnunum. Cenk Tosun iyi gidiyor. En azından keyfinizin ve fiyakanızın bozulmaması için galibiyetler iyi."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.