GÜNDEM Haber Girişi : 24 Mart 2016 10:38

Fatih Terim'den teröre kınama: Bizi bölemezsiniz

Fatih Terim'den teröre kınama: Bizi bölemezsiniz
İsveç maçı öncesi konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, terörü kınayarak "Bizi bölemezsiniz" dedi.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İsveç maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Sözlerine terörü kınayarak başlayan Fatih Terim, şunları söyledi:

"BİZİ BÖLEMEZSİNİZ, BİZİ KIRAMAZSINIZ"
"Öncelikle ülkemde ve dünyada terör saldırılarında hayatını kaybetmiş tüm insanların mekanı cennet olsun. Bir kez daha çok yüksek sesle, terörü, teröre destek verenleri ve bundan faydalananları şiddetle kınıyorum. Ümit ederim bir daha Allah bize böyle şeyler göstermez. Bizi bölemezsiniz, bizi kıramazsınız. Böldüğünüzü sandığınız her an birleşir daha güçlü oluruz

"YARALARIMIZI SARIP, GELECEĞİMİZİ KORUMAK ZORUNDAYIZ"
Bugün futbolu detaylıca konuşmak isterdim ama bildiğiniz gibi bazen böyle dünyada ve ülkemizde olup bitenler buna engel oluyor. Yine de yaşam devam ediyor gerçeğinden yola çıkarak işimizi yapmak ve hedeflerimizi gerçekleştirmek için elimizden geleni takımca ve ülkece yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Güçlü olmak, yaralarımızı sarmak ve varlığımızı, geleceğimizi korumak zorundayız."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.