GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ağustos 2015 09:04

FETÖ'nün polisleri yakalandı

FETÖ'nün polisleri yakalandı
Şanlıurfa'da paralel yapıya yönelik düzenlenen operasyonda bir 'imam' ile 8 polis gözaltına alındı. Polislere 'istihbarat zafiyeti talimatı' veren 'Mustafa Ağabey' ise Gaziantep'te yakalandı.
Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın Ceylanpınar'da PKK'lı teröristlerce şehit edilen Feyyaz Yumuşak ve Okan Açar için düzenlenen törende yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düşmüştü. Pınarbaşı, PKK ile Fethullah Gülen örgütünün işbirliği içinde olduğunu belirterek polisleri deşifre etmişti. 

KOD ADI: MUSTAFA AĞABEY

Ankara Emniyeti müfettişlerinin hazırladığı raporla meslekten ihraç edilen polisler ile ilgili adli süreç raporu savcılık tarafından incelenmeye başladı. Şanlıurfa'da görev yapan polislerin "FTÖ ve PDY adına devletin imkanlarını kullanmak ya da kullandırmamak ve örgüt adına talimat vermek" gerekçesiyle gözaltına alınmalarına karar verildi. Ekipler dün Eski Muhabere Müdürleri K.G. ile T.K., polis, T.G., Ö.G,K.K.,M.K,M.K.,M.U. ile birlikte emniyet imamı olduğu tespit edilen "Mustafa Ağabey" kod adlı Fatih Kılıç gözaltına aldı. 2 kişi ise aranıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.