GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ocak 2016 09:35

"HDP'liler PKK'nın uşaklığını yapıyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'li vekillerin açlık greviyle ilgili konuştu: Bunlar şu anda terör örgütüne uşaklık yapıyorlar. Adeta terör örgütünün taşeronu gibi hareket ediyorlar. Görüşme için Leyla Zana'nın önce yeminini yapması lazım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün cuma namazını İstanbul Beşiktaş'taki Ertuğrul Tekke Camisi'nde kıldı. Erdoğan cami çıkışında gazetecilerin soruları üzerine gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın konuşmalarından satırbaşları şöyle:
BUNLARIN HEPSİ YALAN: (Cizre'de yaralılar bulunan eve ambulansların ulaşamaması iddiası) Bunların hepsi yalan. Bir defa orada sürekli olarak ambulans var. Ama güvensiz bölgeye ambulansların girmesi söz konusu değil. 'Yaralını al, ambulansların olduğu bölgeye getir' deniyor, ama yapmıyorlar. Hatta Meclis'te bile telefonla konferans yapmaya çalıştılar. İşin bu boyutları tamamen ideolojiktir. Ve bu ideolojik yaklaşım da o ambulansları ateş menziline sokup, şoförü, doktoru, hemşireyi ölümle karsı karsıya bırakmaktır. 600 ile 1000 metre arasında bir mesafede onlara bu anonslar yapılıyor. Ateş menziline ambulansları sokup orada ambulanslara karşı kendilerine göre orada bir üstünlük temin etmek, dertleri bu. Arkadaşlar gerekli tedbiri almak durumunda. İşin aslı bu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.