GÜNDEM Haber Girişi : 11 Nisan 2016 09:40

Kara Kartal'ın şanına yakışır bir eser

Kara Kartal'ın şanına yakışır bir eser
Vodafone Arena'nın hükümetin 50 milyon liralık desteği ile yapıldığını belirten Recep Tayyip Erdoğan, "Kara Kartalımıza yeni stadında başarılı müsabakalar ve bol gollü galibiyetler temenni ediyorum" ifadesini kullandı
Beşiktaş'ın 3 yıllık hasreti bitti, dün düzenlenen protokol açılışı ile siyahbeyazlılar yeni yuvası Vodafone Arena'ya kavuştu. Açılış töreninin onur konuğu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'a yeni stadında başarı temennisinde bulundu. "Vodafone Arena demek biraz zor geliyor bana ama Kara Kartalımıza Vodafone Arena'da başarılı müsabakalar, bol gollü galibiyetler diliyorum" ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: "Türkiye'nin en köklü spor kulübü olan Beşiktaş, böyle bir stadı daha önceden hak ediyordu. Bugün Beşiktaş'ın gecikmiş bir hakkı teslim ediliyor. Gördüğüm kadarıyla Kara Kartal'ın şanına layık bir eser ortaya çıktı. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum."
HÜKÜMETİN DESTEĞİ 50 MİLYON TL
"Hükümetimizin verdiği 50 milyon liralık destek ile bu stat yapıldı. En büyük tebriği Beşiktaşlılar hak ediyor. Kurulduğu günden bu zamana takımının yanında olan Beşiktaş taraftarı farkını hep ortaya koymuştur. Şu anda bulunduğumuz yer Eski Açık. Amatör kümede oynadığımda demirparmaklıların arkasından maçları seyrederdik. Şimdi her yönü ile farklı bir güzelliği ortaya koyan, artık rekabetin burada çok daha farklı yaşanacağı bir stat haline geldi. Beşiktaş taraftarı parmakla gösterilen diğer nitelikleri yanında inşallah centilmenlikleri ile akıllarda yer etmeye devam edecektir. Açılışını yaptığımız bu muhteşem stat, gerçekten etkileyici atmosferi ile tüm taraftarı ve rakip takımları kucaklayacaktır."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.