GÜNDEM Haber Girişi : 05 Kasım 2015 07:37

Milli birlik süreci

Milli birlik süreci
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarları ağırlayan Erdoğan: 'Ben Türküm' de 'ben Kürdüm' de ama Türkçülük, Kürtçülük yapma. Bunu yaparsak bölünürüz. Bu devlet Kürt insanına değil teröriste kurşun sıkar. Terörist başka, Kürt kardeşim b
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, çözüm sürecinin yeni adını koydu. "Bu işe illa bir isim aranıyorsa, bunun adı artık Milli Birlik ve Kardeşlik Süreci'dir. Milli birlik diyen varsa, kardeşlik diyen varsa hepimiz aynı çatı altında toplanmalıyız. Bunun başka çıkışı yok" diyen Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde konuk ettiği muhtarlara şu mesajı verdi: 

İHANET ŞEBEKESİ: 
"Caddelerin, sokakların kanal açılmak suretiyle yaşanılmaz hale getirilmesini nasıl değerlendirirsiniz? Muhtarlar olarak çılgına dönmez misiniz? Çünkü bu bir ihanet, bunlar ihanet şebekesi. Oralara güvenlik güçleri giremesin, vatandaş rahat hareket edemesin diye bu tür kanalları belediyelerin iş makineleriyle yaptılar. Ondan sonra da kapatmayı neyle yaptılar? Hizmet alımı suretiyle kendi yandaşlarına buralarda iş verdiler ve parayı daterör örgütüne aktardılar. Bütün bunlar İçişleri Bakanlığımız tarafından takip ediliyor, gereği yapılacak. 

 AMİRAL GEMİSİ İHANETE ORTAK OLDU: 
Paralel Devlet Yapılanması adını verdiğimiz şer şebekesi tüm imkânlarını Türkiye'nin kazanımlarına saldırmak için seferber etti. Kendilerini ülkemiz medyasının amiral gemisi olarak görenler de bölücü ve paralel terör örgütlerinin bu ihanetlerine ortak oldular. İstikrar ve güven ortamına en çok ihtiyacı olan iş çevrelerinden bir grup da maalesef bu koroya katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.