GÜNDEM Haber Girişi : 18 Aralık 2015 08:42

O hendeklerde yok olacaksınız

O hendeklerde yok olacaksınız
HDP, belediyenin, yani bu milletin iş makineleriyle açılan hendeklere methiye düzüyor, oraları terk edenlere utanmadan 'geri dönmesinler' diyor. O insanlar evlerine dönecek ama siz o hendeklerde yok oalcaksınız
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONYA'DA KONUŞTU:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rusya ve İran ile yaşanan gerilimde bu ülkeleri haklı görenlere "Hemen Rusçu, İrancı kesildiler. Kendi ülkelerine ihanet bunların iliklerine işlemiş" diyerek yüklendi. Mevlana'nın 742'nci Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri için Konya'ya gelen Cumhurbaşkanı ve eşi Emine Erdoğan'ı, Başbakan Ahmet Davutoğlu Brüksel'de olduğu için eşi Sare Davutoğlu karşıladı. Kentte raylı sistem açılışı ve 72 adet tramvay taşıtının hizmete alım töreninde konuşan Erdoğan şu mesajları verdi: 

RUSÇU, İRANCI KESİLDİLER: Türkiye'nin başı hangi ülke ile sıkıntıya düşse gidip hemen o ülkenin yanında saf tutanları ibretle takip ediyoruz. Ülkemiz yakın zamana kadar Rusya ile yakın ilişkiler kurduğunda bizi Batı'ya sırtımızı dönmekle suçlayanlar vardı. Şimdi üstelik de egemenlik haklarımızı korumak konusunda Rusya ile bir gerilim yaşanıyor. Bunlar hemen başımıza Rusçu kesildiler. Yine Türkiye, İran ile yakın ilişkiler içindeyken bizi İrancı olmakla itham edenler aramızda görüş ayrılıkları berilince bir anda İran'ın safına geçtiler. 

İHANET İLİKLERİNE İŞLEMİŞ: Türkiye'nin sorun yaşadığı kim varsa onun safında yer almayı kendilerine görev bilenleri siyasette, medyada, akademide her yerde görmek mümkün. Kendi ülkelerine ve milletine ihanet bunların adeta iliklerine işlemiş. Bunların asıl düşmanlığı bu ülkeye ve bu milletedir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.