GÜNDEM Haber Girişi : 12 Aralık 2015 09:47

"Vur emri"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fırat'ın batısına PYD'nin geçirilmeyeceğini söylemesinin ardından Türkiye-Suriye sınır hattında emniyet tedbirleri her geçen gün arttırılıyor. IŞİD ve YPG'ye karşı askere vur emri verildi.
Türkiye Fırat'ın batısı için harekete geçti. Sınır hattında emniyet tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fırat'ın batısına PYD'nin geçirilmeyeceğini söylemesinin ardından Türkiye-Suriye sınır hattında emniyet tedbirleri her geçen gün arttırılıyor.
SINIRDA OLAĞANÜSTÜ TEDBİRLER ALINDI
Fırat Nehri'nin çevresinde beton duvar örülürken, kritik noktalara ise kalekol yapılıyor. Doğusunda YPG, batısında ise IŞİD gibi terör örgütlerinin tehdidi altındaki Türkiye'nin Karkamış, Elbeyli ve Kilis sınırında emniyet tedbirleri arttırıldı. Fırat Nehri'nin çevresinde beton duvar örülürken, sınırdaki kritik bölgelerde ise kalekol yapımı hızlandırıldı. Aynı zamanda bir çok nokta 24 saat termal kameralarla takip edilirken, bölgedeki nöbetçi ve devriye gezen asker sayıları da arttırıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.